Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

9,0 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
9,3
Comfort
8,8
Locatie accommodatie
8,6
Faciliteiten
9,0
Personeel
9,7
Waar voor uw geld
8,7
Beoordelingen
    nl
    10
    15 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Paul
    fr
    10
    8 oktober 2017
    Fantastisch verblijf op de Rota Vicentina
    Alles perfect
    Op onze Rota Vicentina was dit echt super! Gastvrij, mooie kamers, goed ontbijt. In de praktische keuken hebben wij onze avondeten klaargemaakt. Ingrediënten koop je in Cercal, op 2,5km afstand, waar het wandelpad voorbijkomt. Drank kan je ter plekke kopen. Heel goed ontbijt, prachtig zwembad. Meer moet dat niet zijn.
    jozef
    be
    10
    5 oktober 2017
    Een ervaring om zeker nog eens over te doen
    helemaal niets!
    Gewoon alles was perfect. Een gastheer die blijk gaf van een welgekomen hulpvaardigheid, een smaakvol ingericht interieur (living), een copieus ontbijt en een kamer die ook hier weer smaakvol was aangekleed. Het weidse uitzicht en een verfrissend zwembad was ons deel en wat kan een stapper op de Rota Vicentina nog meer verlangen.
    Matheus
    nl
    9,6
    25 augustus 2017
    Mooie combinatie van stijlvol en puur.
    De steile toegangsweg, maar dat went!
    De fraaie ligging. Mooi uitzicht. Heel rustige omgeving.
    Annelies
    be
    5,4
    2 augustus 2017
    Kamer te duur voor wat het was
    De kamer viel erg tegen. We boekten een suite toch kleine kamer, klein raam, het bed was echt niet aangenaam en vocht geur. Te duur voor wat het was.
    Ontbijt was goed.
    frankie
    be
    9,2
    25 juni 2017
    Mooie verblijfplaats rustig gelegen. Goed ontbijt
    Marc en Gina
    be
    10
    31 mei 2017
    Niets.
    Prachtig, heel goed ontbijt. Zeer vriendelijk en behulpzaam.
    Suzanna
    be
    9,2
    22 mei 2017
    Kamer was wat aan de kleine kant.
    Prachtig gelegen, midden de natuur met prachtig uitzicht. Heel vriendelijke en behulpzame gastheer.
    marcella
    nl
    8,3
    7 oktober 2016
    heerlijk rustig ontspannen verblijf
    Het ontbijt was heerlijk en uitgebreid. Het zwembad fantastisch. De kamer was niet groot maar gezellig. Het bed kraakte. De kamers zijn wel wat gehorig. De eigenaar is heel vriendelijk en behulpzaam. De omgeving is rustig en mooi..het is wel handig om er een auto te hebben. Je kan naar het dorp lopen om uit te gaan eten maar de terugweg is net te ver en donker.
    Susanne
    nl
    9,6
    29 september 2016
    Heerlijke plek
    Niets.
    Alles beviel me aan deze accommodatie, de ligging, de faciliteiten, de details enz.
    vengs
    be
    10
    22 september 2016
    Keuken zwembad
    Gonnie
    nl
    7,1
    22 mei 2016
    een prachtige plek om vanuit je luie stoel uit te kijken over de velden
    de douche! kan wat harder. de prijs was wat veel in verhouding met andere B en B's
    Het uitzicht en de aardige eigenaar
    Van Tendeloo
    be
    9,2
    29 april 2016
    De rust van zowel de omgeving als van de supervriendelijke Carlos . De originele inrichting van het huisje, de kleine romantische details. De gemoedelijkheid.
    Titia
    nl
    7,1
    25 april 2016
    Mooie locatie, hartelijke ontvangst
    Zonder vervoer is de locatie afgelegen. Wel in de buurt van de Rota vicentina. Prijzig.
    Hartelijke ontvangst. Ik was de enige gast die avond en kreeg een 4 persoonsappartement ter beschikking. ontbijt was uitgebreid en stond al klaar in de keuken van het appartement.
    jan
    be
    8,0
    12 april 2016
    Ontbijt was zeer goed
Sluiten